Randers FC får heldigt point med fra Herning

Kronjyderne havde det svært ude mod FC Midtjylland, men fik alligevel kæmpet sig tilbage og fik 2-2.

Mandag aften blev første spillerunde i Superligaen færdigspillet, da FC Midtjylland og Randers spillede 2-2 i Herning.
    
Kasper Fisker og Mandla Masango scorede for Randers, mens Vaclav Kadlec og Paul Onuacho var på pletten for hjemmeholdet.
    
FC Midtjylland har haft et roligt transfervindue op til den nye sæson, hvor mest markante forstærkning er finnen Markus Halsti, der spillede fra start i kampen.
    
Randers har derimod været mere aktive på transfermarkedet. Til mandagens kamp havde kronjyderne hele syv mulige debutanter med i truppen, samt Olafur Kristjansson, der havde sin første officielle kamp som Randers-træner.
    
FC Midtjylland sad mest på spillet i kampen, men det var alligevel Randers, der først kunne juble, da Kasper Fisker sparkede et direkte frispark i mål. Hans skud blev rettet af i muren, inden bolden fortsatte i mål.
    
Paul Onuacho var en vigtig mand for hjemmeholdet, da han først forlængede en bold videre til Vaclav Kadlec, der fra kort afstand kunne gøre det til 1-1.
    
Senere kom Paul Onuacho selv på tavlen, da den store angriber kom højest på et indlæg fra Kristoffer Olsson i det 65. minut, og dermed kunne sætte midtjyderne i front.
    
Selv om Randers var trykket i bund, så lykkedes det gæsterne at komme igen og score til 2-2, da Mandla Masango kom først på et fladt indlæg fra Johnny Thomsen.
    
Dermed fik FC Midtjylland ikke den bedste optakt til holdets returopgør i Europa League mod Vaduz på torsdag.
    
/ritzau/
  


Læs flere artikler fra Herning eller i kategorien Sport.