Poulsen: Skøn følelse

FC Midtjyllands midtbaneprofil Jakob Poulsen gjorde det igen. Med en sen scoring mod Serbien sikrede han resultatet, der næsten sender Danmark til EM.

Det danske fodboldlandshold vandt lørdag 2-0 over Serbien i den vigtige EM-kvalifikationskamp på mål af Yussuf Poulsen og Jakob Poulsen.

Sidstnævnte var da også ekstatisk over at score målet, der afgjorde kampen, da han kort før tid scorede på et kontrastød.

- Det var en meget hektisk kamp, hvor især anden halvleg var svær. Så det var selvfølgelig en skøn følelse at komme ind og score, siger Jakob Poulsen.

Yussuf Poulsen scorede efter lidt under et kvarters spil, og senere i første halvleg misbrugte Daniel Agger et straffespark.

I anden halvleg pressede Serbien danskerne langt tilbage på banen, og gæsterne havde også en håndfuld muligheder for at lave det udlignende mål.

- Kasper Schmeichel stod en flot kamp, og vores forsvar lavede en masse vigtige clearinger og blokerede en masse skud og afleveringer, siger Jakob Poulsen, der afløste Michael Krohn-Dehli efter godt en times spil.

- Morten Olsen sagde, jeg skulle ind og stå fast defensivt, og vi skulle se, om vi ikke kunne holde lidt bedre fast i bolden. Det lykkedes jo meget godt, gjorde det ikke? spørger Jakob Poulsen sarkastisk.

- Nej, det gjorde det overhovedet ikke, svarer han grinende på sit eget spørgsmål.

Selv om Danmark var hårdt presset, så lykkedes det aldrig serberne at få scoret, og dermed står Danmark nu med 10 point efter fem kampe i kvalifikationen til EM-slutrunden næste sommer i Frankrig.

Næste kamp for Danmark bliver hjemme mod Albanien. Kampen spilles 4. september i Telia Parken.

/ritzau/

 


Læs flere artikler fra Herning eller i kategorien Sport.