Politiet: Skulle ligne bombe

Selv om bombetruslen mod Herning Rådhus nu er afblæst efterforsker politiet stadig sagen.

Selv om den bombelignende genstand viste sig at være ganske ufarlig, så leder politiet stadig efter vidner, der kan have set, hvem der har bragt pakken inden for dørene på rådhuset i Herning.

- Jeg kan ikke sige så meget andet end at EOD har undersøgt den. Den er ufarlig, men tilvirket på en måde, så det godt kunne ligne noget, der er farligt. Vi ser alvorligt på det og skal have lavet tekniske undersøgelser og afhøringer, siger Jeppe James Olsen, indsatsleder Midt- og Vestjyllands Politi.

Fandt en pose

Tidligere fortalte politiet, at de var personale, der havde fundet den bombelignende genstand under postsorteringen. Nu viser det sig, at det var et ægtepar, der fandt en plastikpose med den bombelignende genstand i venteværelset på ydelseskontoret på 2. sal.

Ægteparret afleverede posens til personalet og politiet blev alarmeret. Politiet beslutter derefter at evakuere personale og borgere fra den berørte del af rådhuset.

- Jeg har ikke selv set genstanden, andet end på et billede. Men der er flere, der har set den, og de siger, at det godt kunne ligne en bombelignende genstand, og det tager vi udgangspunkt i. Så truslen tror jeg ikke, vi kan være i tvivl om, siger indsatslederen til TV/MIDT-VEST.


Læs flere artikler fra Herning eller i kategorien Samfund.