Politiet jagtede mistænkelig varevogn

To litauere er anholdt og sigtet for forsøg på indbrud og for ikke at standse deres bil, da politiet bad dem om det.

Handsker, mobiler og udstyr til at blokere elektroniske signaler blev kastet ud af en varevogn, mens politiet forsøgte at få standset to polakker tæt på den Midtjyske Motorvej. 

Klokken 01.48 natten til mandag fik politiet et tip om en mistænkelig varevogn, der kørte rundt i Sunds. En hundepatrulje var tilfældigvis i nærheden og kom hurtigt i kontakt med varevognen.

Bag rattet og på forsædet sad to polske mænd omkring de 30 år. Og de havde i første omgang ikke tænkt sig at standse for politiet. Først da mobiler, handsker og en såkaldt "jammer", var blevet smidt ud af varevognen, standsede de to mænd varevognen.

Bag i bilen fandt politiet dog ingen tyvekoster, og de to mænd kan heller ikke umiddelbart sættes i forbindelse med nogle konkrete indbrud. 

- Det er ikke umiddelbart nogen, vi kender, men det tyder ikke på, at de har rent mel i posen. Nu er det op til vores efterforskere at vurdere, om de skal fremstilles i grundlovsforhør, oplyser vagtchen hos Midt- og Vestjyllands Politi til TV Midtvest.

 

 


Læs flere artikler fra Herning eller i kategorien 112.