Politiet forsøgte at stoppe bil: Bag rattet sad en 15-årig dreng

Tre gange natten til lørdag oplevede politiet, at bilister forsøgte at stikke af. En af bilerne blev ført af en 15-årig.

Midt- og Vestjyllands Politi havde hænderne fulde natten til lørdag, da hele tre forskellige bilister uafhængigt af hinanden forsøgte at stikke af fra politiet.

Det skete blandt andet klokken halv to, da en patrulje forsøgte at standse en bil ved Haderup, som i stedet for at bremse forsøgte at køre fra politiet med høj hastighed og derfor kørte af vejen.

Bag rattet sad en beruset 20-årig mand, som ikke kom til skade ved ulykken.

Men politiets arbejde stoppede ikke der. Mens de arbejdede ved ulykken, så opdagede de klokken 2:28 endnu en bil, som de ville stoppe.

- Bilisten valgte dog at stikke af, og bilen endte med at køre af vejen. Her var der heller ikke personskade, siger vagtchef ved Midt- og Vestjyllands Politi, Ole Vanghøj.

Bag rattet i den forulykkede bil sad en 15-årig dreng. På passagersædet sad der en 14-årig.

- Bilen er en, som den 15-åriges far har lånt af en kammerat, fortæller Ole Vanghøj.

Spøgelsesbilist på motorvejen

De to uheld ved Haderup var dog ikke de eneste, som politiet måtte rykke ud til. Tidligere på aftenen havde de anholdt en beruset spøgelsesbilist, der var stukket af i Silkeborg.

- På motorvejen vendte han så om og kørte mod færdselsretningen med op til 140 kilometer i timen. Han bremsede flere gange, som om han ville have patruljevognen til at ramme ham, fortæller vagtchef ved Midt- og Vestjyllands Politi, Ole Vanghøj.

Manden vendte om igen og satte kursen mod Aarhus. Han kørte dog af motorvejen ved Galten og kørte ved et uheld ud på en mark, hvor politiet kunne anholde ham. Han kom ikke til skade ved ulykken. I bilen fandt politiet en mængde narko.

Flere bilister måtte undvige spøgelsesbilisten på motorvejen, og dem vil politiet gerne høre fra. Hvis du er en af dem, så ring på telefonnummer 114.


Læs flere artikler fra Herning eller i kategorien 112.