Mistænkeligt dødsfald i Herning: Politiet bekræfter drab

Politiet er i gang med at efterforske et mistænkeligt dødsfald ved Lupinens Kvarter i Herning.

Politiet er til stede med flere biler og har afspærret et område ved Lupinens Kvarter i Gullestrup ved Herning. Foto: Sebastian Andreasen Rasch, TV MIDTVEST

Hele dagen har politiet været talstærkt til stede i Lupinens Kvarter i Gullestrup ved Herning. Årsagen er, at der er fundet en død person i en lejlighed.

Midt på eftermiddagen er politiet også rykket ind i en lejlighed i det nærliggende Engens Kvarter.

Sidst på eftermiddagen er der stadig gang i de tekniske undersøgelser i begge lejligheder.

Opdatering kl. 21:30

Politiet bekræftede kl. 18:30, at der er tale om drab. Samtidig blev en person efterlyst i forbindelse med drabet. Her til aften er der stadig bevogtning af den dræbtes lejlighed i Gullestrup, samtidig med at politiet leder efter den mistænkte.

38-årig mand mistænkt for formodet drab i Herning

Opdatering kl. 17.10

Politiet undersøger nu også en lejlighed i Engens Kvarter, som er naboområdet til Lupinens Kvarter, hvor en person blev fundet død i morges.

Politiet undersøger flere adresser i Gullestrup

Opdatering kl. 16.15

Beboerne får nu lov at komme gennem afspærringen og ind til deres hjem. Der er stadig en indsatsleder, teknikere, nogle efterforskere og en enkelt hundepatrulje tilbage, men ellers er mange af de uniformerede betjente kørt fra området igen. Der er stadig spærret af for andre end beboere, og afspærringen bevogtes af hjemmeværnet.

Opdatering klokken 14.26

En civil politibil er netop kørt væk fra afspærringen i høj hastighed. Bilen var fyldt med betjente, der tilsyneladende var iført skudsikre veste. Det fortæller TV MIDTVEST's reporter på stedet. Ifølge TV MIDTVEST's reporter kan flere naboer heller ikke komme ind i deres nærliggende hjem. Der er fuldstændig afspærret for udefrakommende.

Opdatering kl. 12.34

TV MIDTVESTs reporter på stedet fortæller, at der er 15-20 betjente inklusiv teknikere. Desuden er der fire politihunde. Hjemmeværnet er kommet for at hjælpe med at vogte området. Et større område er afspærret på både for- og bagsiden af flere boliger i Lupinens Kvarter. Beboere kan ikke komme ind i deres hjem. TV MIDTVEST's reporter har talt med en af dem. Politiet har spurgt ham, om han har set noget de sidste 14 dage, og om han har set en hvid taxa i området.

Opdatering kl. 11.55

Politiet modtog anmeldelsen kort før klokken ni. En mand var bekymret, fordi han ikke kunne komme i kontakt med en bekendt. Vedkommende blev efterfølgende fundet død. Det har ikke været muligt at få yderligere oplysninger

Opdatering kl. 11.04

Midt- og Vestjyllands Politi oplyser nu på Twitter, at der er tale om et mistænkeligt dødsfald, som de er i gang med at efterforske. De har ikke flere oplysninger på nuværende tidspunkt.

Midt- og Vestjyllands Politi er lige nu til stede i området ved Lupinens Kvarter i Gullestrup ved Herning.

- Vi er lige nu til stede i området ved Lupinens Kvarter i Herning, skriver Midt- og Vestjyllands Politi på Twitter.

- Vi er ved at danne os et overblik over situationen. Følg vores anvisninger og respekter afspærringerne i området.

Det er et mistænkeligt dødsfald, politiet er i gang med at efterforske.  Der 15-20 betjente inklusiv teknikere og fire politihunde, fortæller TV MIDTVEST's reporter på stedet.

Beboere kan ikke komme ind i deres hjem og bliver af politiet spurgt til, om de har set noget de sidste 14 dage, og om de har set en hvid taxa.

OPDATERES....