Pione Sisto håber på landsholdsudtagelse

Pione Sisto har ikke hørt fra Hareide, men han håber at blive udtaget til landskampene mod Island og Skotland.

Onsdag udtager landstræner Åge Hareide sin første danske landsholdstrup, og FC Midtjyllands Pione Sisto håber, at han er inde i varmen hos nordmanden.

Han tør dog ikke regne med noget, selv om han blandt andet har vist sig frem med mål i to opgør mod Manchester United. Åge Hareide var til stede på stadion i det ene opgør.

 - Jeg ved ikke, om jeg regner med det. Der er mange kandidater, men jeg håber selvfølgelig. Det er svært at sige, om jeg er varm eller ej, siger Sisto.

Spørgsmål: Hvis man har scoret to fremragende mål mod Manchester United inden for de seneste par uger, er man så ikke varm nok?

- Det er selvfølgelig rigtig fint, men jeg ved ikke rigtig, hvad det er for nogle typer, som han han gerne vil have ind omkring det nye landshold.

- Jeg har spillet nogle fine kampe, og jeg håber selvfølgelig, det er nok til at blive en del af den trup, han udtager, siger Pione Sisto.

Der ikke har været kontakt mellem kantspilleren og landstræneren.

- Jeg har faktisk overhovedet snakket med nogen fra DBU, så jeg har ingen indikationer på noget som helst. Så det bliver spændende onsdag, siger kantspilleren.

Bliver Sisto udtaget, har han mulighed for at spille sin landskamp nummer tre på et for ham velkendt stadion. Hareides første landskamp er mod Island på MCH Arena i Herning, hvor FC Midtjylland spiller sine hjemmekampe.

Mandag aften var Sisto i aktion, da FC Midtjylland tabte 1-2 til FC Nordsjælland i Farum. Dermed har midtjyderne blot hentet et enkelt point i tre kampe i foråret i Superligaen, og det irriterer Pione Sisto.

- Jeg ved ikke, hvad der sker, men det har selvfølgelig ikke været godt nok de sidste par kampe. Vi må kigge indad og arbejde stenhårdt, for vi er inde i en lille downperiode, siger Sisto.

/Ritzau/


Læs flere artikler fra Herning eller i kategorien Sport.