To biler kørt frontalt sammen syd for Haderup: 59-årig kvinde og 19-årig mand kvæstet i ulykke

To biler kørte mandag eftermiddag frontalt sammen på Herningvej syd for Haderup. To personer er kvæstet i ulykken, og vejen var spærret frem til klokken 19.25.

Opdatering: 

To personbiler er kørt frontalt sammen på Herningvej syd for Haderup. Vejen er lige nu spærret for al trafik. Det oplyser Midt- og Vestjyllands Politi. 

Ulykken skete, da en bilist, der kom kørende sydfra, af endnu ukendte årsager kørte over i modsatte vejbane og her ramte frontalt ind i en modkørende bilist.

En kvinde og en mand er blevet transporteret på hospitalet. De er begge kommet alvorligt til skade, men der er ikke mere detaljerede oplysninger om deres tilstand.
    
- Den ene fløjet til Skejby. Den anden er kørt til Herning Sygehus, siger vagtchefen.
    
Politiet modtog melding om ulykken klokken 15.48. Mandag aften fortæller vagtchefen, at de to bilister er en 59-årig kvinde og en 19-årig mand.
    
- De er kommet alvorligt til skade, og den ene er fløjet med lægehelikopter til Skejby Sygehus, og den anden bilist er kørt med ambulance til Herning Sygehus, fortæller vagtchef Henrik Nielsen.
    
Det vides ikke, hvorfor kvinden kørte over i den modsatte side, for politiet har endnu ikke været i stand til at afhøre de to bilister.

Bilinspektør skal kaste lys over ulykken

Ulykken er sket på Herningvej syd for Haderup. På grund af ulykken var vejen totalt spærret i flere timer. Kort før klokken 19.30 blev vejen åbnet igen.
    
En bilinspektør har været på ulykkesstedet for at kaste nærmere lys over årsagen til ulykken.
    
Bilinspektøren kan blandt andet bidrage med en vurdering af, hvor hurtigt der er blevet kørt, eller om der er foretaget opbremsning eller lignende.

Ulykken er sket her lige ud for 28 kilometersmærket på Herningvej syd for Haderup.
Ulykken er sket her lige ud for 28 kilometersmærket på Herningvej syd for Haderup.
Foto: Vejdirektoratet

 


Læs flere artikler fra Herning eller i kategorien 112.