Paul McCartney kommer til Herning

Jyske Bank Boxen i Herning lægger scene til Paul McCartneys eneste koncert i Danmark til sommer.

Danmark får igen besøg af den tidligere Beatle Paul McCartney, der giver koncert i Herning 27. juni. Det oplyser MCH Messecenter Herning Kongrescenter i en pressemeddelelse.
    
Jyske Bank Boxen i Herning bliver det eneste sted i Danmark, som får besøg af musiklegenden, der er ude på sin "One on One"-tour denne sommer.
    
- Det er en stor glæde for os at få lov at byde et så stort navn som Sir Paul McCartney velkommen i Jyske Bank Boxen i Herning. Det er en af de koncerter, vi har drømt om, siger Georg Sørensen, der er administrerende direktør for MCH Messecenter Herning Kongrescenter ifølge Herning Folkeblad.
    
Det er mindre end et år siden, at Paul McCartney sidst satte sine ben i Danmark. Dengang var det med en koncert på Roskilde Festival.
    
Paul McCartney medbringer sit band gennem ti år. Det består af Paul Wickens på keyboard, Brian Ray på bas og guitar, Rusty Anderson på guitar og Abe Laboriel på trommer.
    
Vil du sikre dig en billet til koncerten, så kan det gøres fra torsdag 7. april. Der bliver udelukkende siddepladser til koncerten.
    
/ritzau/


Læs flere artikler fra Herning eller i kategorien Kultur.