Over 100.000 i MCH

Musical og hingstekåring trak gæster i hobetal til MCH i Herning.

Et af verdens største hestearrangementer, en rock-musical og en superligakamp var bare tre af de i alt 16 arrangementer i MCH-regi, som var med til at gøre den forgange uge 10 til den mest besøgte i år.

På syv dage besøgte over 100.000 gæster arrangementerne i Messecenter Herning, Herning Kongrescenter, MCH Arena og Jyske Bank Boxen.

Sammenlignet med besøgstallet for hele 2010, som var på 868.315 gæster, så svarer det knap en ottendedel.

Lørdag den største dag

- Især lørdag stod vi overfor en kæmpe logistik-opgave med tre store arrangementer på samme tid - Dansk Varmblods Hingstekåring, musicalen We Will Rock You og FC Midtjyllands superligakamp. Det er mit umidelbare indtryk, at det er gået fornuftigt, og det håber jeg også , evalueringen vil bekræfter, siger Georg Sørensen, adm. direktør i MCH i en pressemeddelese.

Flest til hesteshow

Besøgstallet til hingstekåringen var med 53.752 det næsthøjeste nogensinde. Over 35.000 indløste billet til de otte forestillinger i Jyske Bank Boxen og lidt over 7.000 tilskuere så FC Midtjylland og FC Nordsjælland spille uafgjort.

Se aftenens afsnit af MCH bag facaden her. Det handler om det netop overståede hesteshow.

Når det er marts fylder de firebenede en god del af Messecenter Herning, mens de tobenede myldrer til når der er heste og hingstekåring på programmet.

Læs flere artikler fra Herning eller i kategorien Kultur.