Opdatering på industribrand: - Hold jer fortsat væk

Politiet oplyser onsdag morgen, at man fortsat skal holde sig fra området omkring industribranden.

Præcisering onsdag: Tirsdag skrev vi om dieseltanke på taget af bygningen, der var i fare for at brænde. TV MIDTVEST er efterfølgende blevet orienteret om, at der ikke var dieseltanke på taget.

Brandfolk har natten igennem kæmpet med slukningsarbejdet, efter at en 4.000 kvadratmeter stor industribygning tirsdag aften brød i brand.

quoteDer var flammer overalt, og vi opgraderede øjeblikkeligt alt, hvad vi overhovedet kunne.

Jan Sørensen, indsatsleder

Politiet oplyser, at efterslukningen fortsat er i gang onsdag morgen, og at det vil fortsætte et godt stykke tid endnu. Beboere og andre, der færdes i området, skal fortsat holde sig væk fra den del, som er defineret som fareområde. Den endelige tidshorisont er ikke fastlagt endnu, men indtil videre er det senest til klokken 7.00. 

Intet kan reddes

Det var klokken 20.16, at politiet blev kaldt ud til en tagbrand på en indutribygning ved HI Park mellem Herning og Ikast. Det var en så stor brand, at flere har fortalt, de kunne se skæret fra ilden flere kilometer væk.

- Der var flammer overalt, og vi opgraderede øjeblikkeligt alt, hvad vi overhovedet kunne, fortæller Jan Sørensen, som er indsatsleder hos Brand og Redning Midtvest.

Politiet kunne tidligt fortælle, at alle kom sikkert ud af den brændende bygning, og at ingen umiddelbart kom til skade. Bygningen stod dog ikke til at redde. 

Årsagen til branden er endnu ukendt. 

Se indslag: brand i industriområde i Herning.