Opdateret: Herning-røver anholdt

En tankstation på Møllegade i Herning blev i nat udsat for røveri, da en maskeret røver truede sig til et ukendt pengebeløb.

Lidt over halv fire natten til onsdag blev en 7Eleven-butik i Herning udsat for et røveri.

En yngre mand iklædt elefanthue trængte ind i butikken klokken 03:36 og råbte "Det er et røveri!". I hånden havde han en aflang genstand med en sort plastikpose viklet omkring, som han brugte til at true den 20-årige ekspedient med. Røveriet blev desuden overværet af en 17-årig kunde.

Røveren fik udleveret et mindre pengebeløb og flere æsker cigaretter, hvorefter han tog flugten mod Bethaniagade.

Manden var dansk, mellem 15 og 25 år gammel, mellem 170 og 180 cm høj og spinkelt bygget. Han var iført en sort vinterjakke med et canadisk flag på højre ærme, muligvis af mærket Canada Goose. Desuden bar han beigefarvede bukser og sorte Nike-sko med et hvidt logo. Han var også iklædt sorte handsker, et sort halstørklæde og en sort elefanthue.

Et særligt kendetegn ved røveren var, at han havde, hvad der beskrives som en "lidt underlig gang". Røveren gyngede meget fra side til side, når han gik - en gangart der ofte ses hos mænd, som styrketræner meget.

Opdateret: Politiet anholdte klokken 15:56 onsdag en 17-årig mand. Han er sigtet for røveriet og fremstilles i grundlovsforhør torsdag morgen.

 

 

Vis stort kort