Opdateret: En dræbt og en kvæstet efter ulykke

En mand er dræbt, mens en anden er svært kvæstet, efter at to biler tidligt i morges kørte frontalt ind i hinanden. Skjernvej er spærret indtil videre.

Opdateret kl. 14:21

Det endte fatalt, da en mand i en varevogn kl. halv syv tirsdag morgen ville overhale en personbil på Skjernvej nær Agerfeldt.

- En stor varebil kørte ad Skjernvej mod syd, da han ville overhale en personbil. Føreren overså formentlig en mindre varebil, der kørte mod ham, og de kørte derfor frontalt sammen, forklarer vagtchef ved Midt og Vestjyllands politi, Gert Høeg.

Den lille varebil landede efterfølgende i grøften, mens den store varebil forblev på vejbanen. Ulykken endte ifølge vagtchefen fatalt for den ene bilist.

- Den modkørende bilist er blevet dræbt, mens føreren af varevognen er svært tilskadekommen og fløjet til Aarhus, fortæller Erik Kristensen.

Årsag ukendt

Politiet er endnu ikke klar over, hvorfor ulykken skete.

- Hvis man laver en overhaling og overser en modkørende, så har man jo et problem. Det betyder i hvert fald, at man ikke har set sig ordentligt for, men jeg har ingen idé om, hvad grunden kan være, lyder det fra Gert Høeg.

Vagtchefen oplyser i øvrigt, at Skjernvej er spærret, indtil politiets tekniske arbejde er overstået.

Poltiet efter motorcyklist

I forbindelse med uheldet efterlyser politiet et vidne, der befandt sig på stedet, men kørte væk efter ulykken.

Der er tale om en motorcykel af mærket Suzuki, der har registreingsnummeret AA75295.

Har du set motorcyklen, kan du kontakte politiet på tlf. 114.

 

Vi følger sagen i løbet af dagen.