Øjenvidne: Kasper ramt af sin cross-maskine

Lars Green, manden bag supercross i Herning, så Kasper Lynggaards styrt på tæt hold

Den danske motocross-mester Kasper Lynggaard fra Øster Jølby på Mors blev dræbt at sin crossmaskine, da han i fredags styrtede under træning i forbindelse med et supercross-stævne i Dortmund.

- Jeg stod fem-seks meter fra ulykkesstedet og så det ske. Kasper klarede banens whoop-sektion rigtig fint, men mistede kontrollen over sin cykel i slutningen af banen og styrtede. Motorcyklen fløj højt op i luften og landede ovenpå Kasper, som døde umiddelbart efter, siger et øjenvidne, Lars Green til TV MIDTVEST.

Lars Green hører til inderkredsen inden for motocross-sporten. Han står bag det årlige supercross-show i Boxen i Herning, der afvikles i begyndelsen af februar. Han vil nu tænke sikkerhedsforholdene igennem en ekstra gang i forsøget på at forbygge ulykker så vidt, det er muligt, fortæller han.

I Dortmund er tysk politi endnu ikke kommet med en officiel forklaring på ulykken, der kostede den danske verdensmester fra Mors livet. Repræsentanter for arrangørerne formoder ifølge Ekstra Bladet, at Lynggaard døde af indre kvæstelser.