Officielt: Riddersholm ny AGF-træner

Glenn Riddersholm på kontrakt i superligaklubben AGF frem til sommeren 2018

Glen Riddersholm er ny cheftræner i superligaklubben AGF

Glen Riddersholm er ny cheftræner i fodboldklubben AGF.  Den 43-årige, forhenværende FC Midtjylland-træner har fået en kontrakt der løber til sommeren 2018,  skriver klubben på sin hjemmeside.    

Glen Riddersholm er stolt over ansættelsen i AGF og kalder det et af de mest interessante trænerjobs i Danmark og glæder sig til den nye udfordring.    
  
- Det må være enhver ambitiøs træners ønske at være med til at realisere det potentiale, der er i AGF. Århus er en fodboldby, og jeg føler mig meget privilegeret over at få mulighed for at stå i spidsen for en klub, der følges af så mange og har så stor bevågenhed, siger Glenn Riddersholm.
    
Den nyslåede AGF-træner vender tilbage til superligaen 7. januar, hvor han har første arbejdsdag med truppen.

- Klubben har en klar og realistisk plan for, hvordan den skal komme tilbage til toppen af dansk fodbold, og det tænder virkelig mit trænerhjerte at være en del af dette projekt.  I første omgang handler det om, at vi skaffer tilstrækkeligt med point til at konsolidere os i Alka Superligaen.
    
- Vi er glade for, at en trænerkapacitet som Glen har sagt ja til at stå i spidsen for vores superligahold.  Det har været vigtigt for os at finde en cheftræner, som kan bygge videre på det projekt, vi har sat i gang, og som er en fagligt kompetent leder med stor gennemslagskraft, siger sportschef Jens Andersson i en kommentar til ansættelsen.
    
Den århusianske sportschef peger videre på, at Glenn Riddersholm er i stand til at skabe resultater, samtidig med at han udvikler den enkelte spiller og et stærkt kollektivt.
    
- Vi får en stærk leder, der ikke efterlader nogen tvivl om, hvad han kræver af sine omgivelser. Han er samtidig dygtig til at motivere og kommunikere, og han formår at få alle omkring sig til at trække i samme retning. Lige fra det unge talent til den erfarne spiller, slutter sportschefen.