Nyt uheld ved Sinding: Flugtbilist mistede forskærm

Indenfor kort tid er der sket flere trafikulykker og uheld ved motorvejsbyggeriet ved Sinding mellem Herning og Holstebro. Senest i går, søndag.

En bilist i en varebil blev søndag klokken 17.09 påkørt af en modkørende, som efterfølgende stak af, da han kørte på Sindingvej mod syd.

Påkørslen skete på den del af motorvejen, hvor den ene halvdel bliver brugt til trafik i begge retninger, mens den anden halvdel af den kommende motorvej bliver gjort færdig.

quoteSkiltningen kan vi ikke sætte en finger på.

Michael Schultze, Lokalpolitiet i Herning.

- Den mister venstre forskærm og noget fra et sidespejl. Det har vi sikret som bevis, forklarer Michael Schultze fra Lokalpolitiet i Herning.

En tredie bil ramt af vragdele

Den modkørende kom ifølge politiet i en mørk, måske sort bil, da den påkørte varebilen. Yderligere en bil blev impliceret i uheldet, da den blev ramt af de vragdele, der fløj af flugtbilen.

Der skete ingen personskader.

Det er femte trafikulykke eller -uheld, der sker på strækningen med motorvejsbyggeri.

- Skiltningen kan vi ikke sætte en finger på, siger Michael Schultze, som undrer sig over antallet af ulykker og uheld på strækningen.

Skyldes uopmærksomhed

Ifølge leder af Færdselspolitiet ved Midt- og Vestjyllands Politi, Henrik Glintborg, kan nogle af situationerne måske skyldes netop vejarbejdet.

- Om det kan være det, der sker inde på pladsen, man skal holde øje med når man kører, det kan være en mulighed. Der sker i hvert fald mange ting på det stykke, som ikke sker på et almindeligt stykke vej, siger han og konstaterer.

- Meget skyldes i i hvert fald uopmærksomhed.

Motorvejsstykket åbner om en uge. Indtil da opfordrer Henrik Glintborg kraftigt til at være meget opmærksom på strækningen.


Læs flere artikler fra Herning eller i kategorien 112.