Nyt cykelhold: Christina Hembo vil udfordre Bjarne Riis

Christina Jewelry gør comeback som sponsor for et dansk cykelhold.

Efter tre års pause er Christina Hembo atter klar til at sætte sig i sadlen i cykelsporten for at sponsere et dansk baseret mandskab. 

Hembos virksomhed, Christina Jewlery bliver fremover hovedsponsor for det tidligere UCI Continentalhold, Copenhagen Pro Cycling, der blev lavet som en eliteoverbygning på Frederiksberg bane- og landevejsklub. 

To andre bærende sponsorer er med i samarbejdet om holdet,  der får navnet:  Christina-Jewlery-Kuma powered by XTREME/Officine Mattio.

Christina Hembo forlod cykelsporten i 2014 efter fire år med holdet Christina Watches-Kuma. Den nye satsning er et direkte udløber af Bjarne Riis` indtræden i dansk cykelsport, indrømmer virksomhedsejeren fra Herning.

- Da jeg hørte Riis skulle have et hold herhjemme med flere spændende navne som Chris Anker og Alexander Kamp blev jeg tændt. Jeg ville simpelthen være med igen på et dansk cykelhold, og efter en snak med folkene bag Copenhagen Pro Cycling, var det bare en bold der skulle sparkes i nettet, fortæller Christina Hembo.

Det nye holds kaptajn bliver den talentfulde svensker, Frederik Ludvigsson, der som blot 22-årig har haft to år på world-touren. Efter styrt og skader i 2016 er Ludvigsson på vej tilbage på højeste niveau, og med ham på holdet tror det nye cykelhold på et samlet sejr i f.eks. Post Danmark Rundt.

- Vi har opgraderet med flere spændende navne, og med Ludvigsson på holdet har vi et mandskab der allerede nu kan bide skeer med de store herhjemme, mener team-manager Christian Brandt.

Samlet set består det nye cykelhold af fem udlændinge samt otte danskere, og mandskabet har en gennemsnitsalder på 22 år. 


Læs flere artikler fra Herning eller i kategorien Sport.