Ny frisure siden sidst: Krøller eller ej – stem på mig

Kampen om vælgernes opmærksomhed er i fuld gang. Og nye kreative metoder er taget i brug for at få så meget opmærksomhed som muligt.

Valgkampen er i fuld gang. Det kan tydeligt ses på lygtepælene, hvor man møder den ene smilende politiker efter den anden.

Og selvom plakaterne i store træk ligner hinanden på en prik, er der nogle der prøver at skille sig ud.

En af dem er folketingskandidaten Jakob Kjærsgaard fra Dansk Folkeparti.

- Det er da smart at skille sig ud. Der er så meget kritik af valgplakater, så det er da dejligt, hvis man kan lave noget, der giver et lille smil på folks læber, siger den nyopstillede Jakob Kjærsgaard fra Herning.

Han har valgt at bruge sin krøllede frisure i sloganet: ”Krøller eller ej, sæt et kryds ud for mig”.

- Der er ingen, der har talt negativt om det. Jeg har kun hørt fra folk, der synes, det er sjovt, siger han.

Jakob Kjærsgaard har skiftet frisure, siden han fik taget billedet til valgplakater i 2017. Men derfor kan de jo godt genbruges.
Jakob Kjærsgaard har skiftet frisure, siden han fik taget billedet til valgplakater i 2017. Men derfor kan de jo godt genbruges.
Foto: Privatfoto / Jakob Kjærsgaard

Har skiftet frisure i mellemtiden

Jakob Kjærsgaard var i år 2017 kandidat for Dansk Folkeparti til kommunalvalget i Herning kommune og til regionsrådsvalget for Region Midtjylland. Han blev dog ikke valgt ind for nogen af delene.

- Jeg havde en hel del valgplakater fra 2017, hvor jeg var var korthåret, siger Jakob Kjærsgaard.

- Det ville da være synd, hvis de plakater kun skulle bruges en gang. Både for min økonomi, men også i forhold til klima og plastikforbruget, siger han.

Han har cirka 200 plakater, hvor han har kort hår og 100 nye plakater med krøller og har prøvet at hænge plakaterne sammen, så budskabet giver bedst mening.

Har du også set en sjov eller anderledes valgplakat? Så send os gerne et billede på redaktionen@tvmidtvest.dk - og husk at skrive, hvor du har set plakaten.

Tema

Folketingsvalg 2019

Fra i dag klokken 12 måtte politikerne hænge valgplakater op til Folketingsvalget. Men så længe kunne hverken Kristian Jensen eller Kristian Pihl Loretnsen fra venstre vente. Allerede i nat hang de i Silkeborg - klart i strid med loven og til stor irritation for de politiske modstandere.