Ny fodbold-app giver bedre teknik

Fodboldtræner Jannik Riis fra Thyholm har udviklet en ny app til årets Vildbjerg Cup. Den skal gøre det lettere for de unge at blive teknisk bedre

Et af Europas største ungdomsstævner i fodbold afsluttes i dag i Vildbjerg. Og for fodboldtræner Jannik Riis fra Thyholm har i år været noget helt specielt.

Teknik er hans kæphest, og han har til i år udviklet en ny app, så de unge altid har tekniske træningsøvelser i lommen.

Masser af øvelser i lommen
Konceptet hedder Technica Football og består af en hjemmeside og en app, hvor børn og unge, forældre og trænere kan få inspiration og udvikle deres fodboldfærdigheder.

- Det er en ny dimension, som man kan lægge ind i træningen. Hvor børnene derhjemme, i haven eller på vejen, kan finde masser af øvelser til at blive bedre, siger Jannik Riis.

Man bliver bedre af det
Og rigtig mange af de 10.000 fodboldspillere til Vildbjerg Cup dribler forbi træningsbanen. For de ikke i tvivl om at teknikken er vigtig:

- Man bliver bedre af det, og så er der større chance for at man kommer på de bedste hold, erkender Mikkel Kærdby Hyldgaard fra Vildbjerg VCF.

App'en har allerede stor succes i både Danmark og udlandet. Lige som til Vildbjerg Cup tager Technica Football rundt i verden med sine forskellige træningsstationer.

Det er 38. gang i år, der er Vildbjerg Cup.


Læs flere artikler fra Herning eller i kategorien Sport.