Ny DF-kurs vækker skepsis i baglandet

Et tidligere bestyrelsesmedlem i Skives lokale DF-forening er betænkelig ved de udmeldinger, der er kommet fra partitoppen hen over weekenden.

På Dansk Folkepartis årsmøde i Herning gentog Kristian Thulesen Dahl, at han hellere går til valg end et gå med til topskattelettelser for alle på 5 procentpoint, som Liberal Alliance har krævet som ultimatum.
Det vækker bekymring hos et tidligere bestyrelses medlem i Dansk Folkepartis lokalforening i Skive.

- Dansk Folkeparti burde ikke være ultimative og afvise topskattelettelser. Giver man topskattelettelser, vil de blive brugt til at sætte noget i værk. Vi er nu lige så meget med til at fremkalde et valg, siger tidligere bestyrelsesmedlem Erling Grønbæk til Jyllands-Posten.

Kristian Thulesen Dahl opfordrede på årsmødet også til mere samarbejde mellem Socialdemokraterne, Dansk Folkeparti og Venstre. 

- Hvor ville det være forfriskende, hvis dette efterår bliver brugt til et reelt nybrud i dansk politik, siger DF-formanden til Jyllands-Posten.

Men det nye flirteri mellem Kristian Thulesen Dahls og S-formand Mette Frederiksen falder ikke i god jord i Skive.

- Lad mig sige det på den måde: Jeg er ikke socialdemokrat. Og jeg er lidt forundret over, at vi er så midtsøgende. Der har jeg en mere borgerlig økonomisk indgangsvinkel, siger medlem af Dansk Folkeparti Erling Grønbæk til avisen.
 


Læs flere artikler fra Herning eller i kategorien Politik.