Ny cheftræner på plads i FCM Håndbold

Assistenttræner Kristian Kristensen tager over som cheftræner efter fyrede Helle Thomsen i FCM Håndbold.

Det bliver assistenttræner Kristian Kristensen, der bliver cheftræner for FCM Håndbold resten af sæsonen. Den 42-årige træner har været i klubben siden 2014 og får nu hovedansvaret for håndboldkvinderne.

- Med Kristian får vi sportslig kontinuitet. Han kender klubben og spillerne, og vi kender ham og ved, hvad han står for, og han har den ledelsesprofil, som vi har søgt. Han er en dygtig træner, der er dialogorienteret og en teamspiller, og vi er overbeviste om, at det er et godt match for klubben og ikke mindst holdet at få Kristian som cheftræner, siger sportsdirektør Stefan Kristensen.

- At stå i spidsen for FCM Håndbold er vel et af de ypperste job inden for damehåndbolden, så det ser jeg frem til det med stor glæde. Vi skal fortsætte det gode arbejde, der er blevet lavet, og vi vil fortsat kæmpe med helt fremme og jagte titler, siger Kristian Kristensen i en pressemeddelelse.

Seks år med Helle Thomsen

Den fyrede cheftræner Helle Thomsen opnåede på seks år at vinde ti titler til klubben blandt andet tre danske mesterskaber. 

- Det er en beslutning ledelsen har taget, og det accepterer jeg. Det er risikoen som træner. Jeg er mega ked af det, men jeg tænker tilbage på den fede tid, jeg har haft med alle de dygtige spillere, sagde Helle Thomsen efter hun og klubben stoppede samarbejdet i slutningen af august.

FCM Håndbold åbnede den nye sæson i Primo Tours Ligaen med en sejr på 23-22 på udebane over Nykøbing Falster, mens holdet også vandt Super Cuppen over Team Esbjerg.

 

Efter Super Cup-sejren sendte FCM-spillerne en klar besked. De er langt fra tilfredse med, at klubben har fyret Helle Thomsen.

 


Læs flere artikler fra Herning eller i kategorien Sport.