Ny brand i Ulfborg: Ild i container

Politiet leder efter tre unge mænd efter en brand i en container i Ulfborg natten til torsdag. Pyromanbrande har gennem et år hærget området i Ulfborg.

Der opstod i nat en brand i en container på Risvænget i Ulfborg. Tre unge mænd blev set løbe derfra.

Pyroman-brande har længe hærget området ved Risvænget i Ulfborg, og det får politiet til inddrage nattens brand i efterforskningen af brandene.

Det seneste år har der været fem yderligere brande i området. Der er blandt andet blevet sat ild til biler.

- Vi kan ikke sige med sikkerhed, at der er en sammenhæng, men vi kan heller ikke udelukke det, fordi det er sket i det samme, lille geografisk afgrænsede område, forklarer Mogens Poort fra lokalpolitiet i Holstebro.

Tre mænd løb væk

Det var et vidne, der så de tre personer løbe væk fra det skur, hvor containeren stod i flammer. Politiet vil meget gerne høre fra folk, der skulle have set eller kender til tre personer, der passer på signalementet. Branden blev anmeldt kl. 00.29.

- Der blev set tre unge mænd løbe fra branden. To af dem er cirka 1,75 meter høje, slanke af bygning, kort lyst hår. De var begge iført armygrønt tøj. Den tredje er lidt lavere, kraftig af bygning, også kort lyst hår og iført helt mørkt tøj, forklarer Mogens Poort.

Henvendelser til politiet kan rettes gennem 114. Der skete ingen større skade ved branden.

Se indslag fra TV MIDT-VEST om de tidligere brande i Ulfborg