Ny assistenttræner til FCM Håndbold

FCM Håndbold styrker trænersetuppet med tilknytningen af Kristian Kristensen, der skal være assistenttræner for cheftræner Helle Thomsen i den kommende sæson.

Der er lagt op til et spændende samarbejde på den midtjyske trænerbænk i den kommende sæson, hvor cheftræner Helle Thomsen får Kristian Kristensen som assistenttræner. Det skriver FC Midtjylland i en pressemeddelelse.

- Kristian har prøvet meget som træner på alle niveauer og kommer med stor rutine. Han kommer med nye input og ideer, som jeg ser meget frem til, men samtidig kan han også lide det koncept, vi i forvejen arbejder med i FC Midtjylland, siger Helle Thomsen i pressemeddelelsen.

Kristian Kristensen er i dag cheftræner for Roskildes damer i 1. division, og det fortsætter den 40-årige træner med at være.

- Det ser jeg ingen problemer i. Det handler om planlægning og fleksibilitet. Jeg har altid haft mange bolde i luften. Det er et rigtig spændende setup, der er i FC Midtjylland, og jeg glæder mig til at blive en del af det, siger Kristian Kristensen.

En god løsning

Sportschef Hans Peter Riis glæder sig over, at man via konstruktivt samarbejde med Roskilde Håndbold har fundet en løsning, så Kristian Kristensen kan fungere som assistenttræner i FC Midtjylland.

- Vi får en træner med en fantastisk erfaring på både nationalt og internationalt niveau. Der er ingen tvivl om, at han vil supplere Helle rigtig godt og give hende en god sparring. Vi har haft god dialog med Roskilde, som har været meget løsningsorienterede, siger sportschefen.

Kristian Kristensen var assistenttræner for Magnus Andersson i FCK Håndbold i 2008. Siden har han stået i spidsen for TMS Ringsted, FIF og Nordsjælland Håndbold og nu Roskilde Håndbold. Sideløbende har han i mange år været ungdomslandstræner på pigesiden i DHF.