Nu er det helt sikkert: Liverpool-kampen spilles i Herning

De engelske myndigheder har lempet restriktionerne, så elitesportsudøvere slipper for karantæne ved indrejse i Danmark.

FC Midtjyllands hjemmekamp i Champions League mod de engelske mestre fra Liverpool FC bliver ikke rykket til udlandet.

FCM fastslår fredag formiddag, at onsdagens kamp vil blive afviklet på MCH i Herning - trods de engelske myndighedernes stramme corona-restriktioner.

England lempede torsdag aften restriktionerne, så elitesportsudøvere slipper for karantæne, hvis de rejser til Danmark, og dermed skulle alle spekulationer om en flytning af kampen være fejet af bordet. 

- Vi er naturligvis glade for, at tingene er faldet på plads. Selv om der kun må være 500 personer på stadion, vi vil altid spille vores hjemmekampe på MCH Arena, siger FC Midtjyllands presseansvarlig Mads Hviid Jakobsen til TV MIDTVEST.

For at være på den sikre side havde FC Midtjylland ellers undersøgt alternative spillesteder og havde i den forbindelse kig på Westfalenstadion i Dortmund - Liverpool-manager Jürgen Klopps gamle hjemmebane - og i medierne har der de seneste dage været noget skiftende meldinger om, hvor kampen mod den engelske traditionsklub skulle spilles.

Det er første gang, FCM deltager i gruppespillet i Champions League. Efter fire kampe er holdet stadig uden point og uden chance for at gå videre.

FC Midtjylland-Liverpool FC fløjtes i gang onsdag den 9. december klokken 18.55.


Læs flere artikler fra Herning eller i kategorien Sport.