Nøddesbo tabt for HC Midtjylland

Jesper Nøddesbo vender ikke hjem til HC Midtjylland fra næste sæson trods klubbens ihærdige forsøg på at lokke ham hjem til barndomsbyen.

Den danske landsholdsstreg Jesper Nøddesbo har længe været rygtet hjem til den danske håndboldliga og barndomsbyen Herning. Men efter længere tids dialog har han valgt at takke nej til et tilbud fra HC Midtjylland, som opruster til næste sæson. Det skriver TV2 SPORT. 

- Han har meddelt os, at han vil blive et år mere i Barcelona. Så i stedet håber vi på at lave en aftale med ham, når han vender hjem næste sommer, siger HC Midtjyllands bestyrelsesformand Thomas Hintze til TV 2 SPORT. 

Jesper Nøddesbo har været i Barcelona i ni år og kan vende hjem på en forskerordning, hvor han slipper med 26 procent i skat, hvis han bliver i udlandet ét år mere. Og det er ifølge Thomas Hintze den direkte årsag til, at stregspilleren ikke vender hjem. 

- Han kan spare noget skat ved at vente et år, og så kan det også blive billigere for os. Det ville blive en ret dyr løsning, hvis vi skulle hente ham nu. Så vi forsøger at leje en stregspiller til næste sæson i stedet, og så snakker vi med Jesper om at lave en længere kontrakt efter næste sæson, siger Thomas Hintze til TV 2 SPORT. 

Jesper Nøddesbos kontrakt med Barcelona gælder helt frem til 2018, men Nøddesbo har ikke fået ret meget spilletid i denne sæson, hvor Barcelona i stedet har satset på franske Cedric Sorhaindo og polske Kamil Syprzak.

Det er ikke lykkedes at få en kommentar fra Jesper Nøddesbo selv. 


Læs flere artikler fra Herning eller i kategorien Sport.