Netparty i Herning starter i dag

I dag og weekenden ud bliver der afholdt NetParty i Sportscenter Herning Her kan spilleglade deltagere konkurrere i computerspil som Counter-Strike.

I denne weekend bliver LAN-party taget til et nyt niveau, når Sportscenter Herning danner rammen om det såkaldte Netparty, hvor spilleglade deltagere kan dyste i forskellige computerspil såsom blandt andet Counter-Strike.

Det er Rune Christiansen, der står bag arrangementet, som han beskriver som en social event på trods af fordomme.

-Mange tror måske, at gaming kun er noget, man gør alene derhjemme. Men sådan behøver det slet ikke at være. Med NetParty Herning vil vi gerne skabe rammerne til, at man som gamere kan sætte sig fysisk sammen og være sociale om forskellige computerspil. Det giver mulighed for at få en anden oplevelse med gamle såvel som nye venner, siger Rune Christiansen, hovedarrangør og folkeskolelærer.

Det er det andet Netparty, som Rune Christiansen afholder. Sidste år til den første udgave af spillefesten var der knap 100 deltagere, og holdet bag festlighederne melder nu om udsolgt.

Op til arrangementet er der flittigt blevet indsamlet sponsorater til de mange præmier. Det er løbet op i en samlet præmiesum af ca. 25.000kr..

-Vi har samlet en god mængde sponsorer. Heraf er en del af dem lokale virksomheder, som alle mener, at vi er i gang med noget godt for lokalområdet, skriver Rune Christiansen i en mail.

Det er blandt andet spillene Hearthstone, Rocket League, Counter-Strike og mange flere, som de spilleglade deltagere vil kunne konkurrere i.

Deltagerne til Netparty medbringer selv deres computer, til gengæld står holdet bag arrangementet klar med wifi, netværk, strømforsyning. Holdet bag arrangemenet vil desuden holde opsyn under hele arrangementet, så de kan garantere deltagerne at arrangementet bliver afholdt under de bedst mulige forhold.

 

 

Fakta:

 


Læs flere artikler fra Herning eller i kategorien Kultur.