Navne på dræbte i trafikulykke ved Sinding frigivet

Det er fortsat uvist, hvorfor en 57-årig mand trak over i den modsatte kørebane og kørte frontalt sammen med en 41-årig kvinde.

Søndag eftermiddag mistede en 57-årig mand og en 41-årig kvinde livet i en trafikulykke ved Sinding mellem Herning og Holstebro.

Ifølge politiet skete ulykken, da den 57-årige mand, der var på vej i sydgående retning, af ukendte årsager trak over i modsatte kørebane. Her kørte han frontalt ind i en anden bil, som blev kørt af den 41-årige kvinde. Bilen snurrede rundt på vejen på grund af sammenstødet og blev ramt af en tredje impliceret bil.

Det var førerne af de to biler, der kørte frontalt sammen, som blev dræbt på stedet. De pårørende er nu underrettet og derfor har politiet frigivet navnene på de dræbte.

Det er 57-årige Niels Kristian Nielsen fra Linde ved Struer og 41-årige Ulla Stephansen fra Aulum.

Den 41-årige kvinde havde sine to børn med, og de blev begge kørt til behandling på sygehuset med overfladiske skrammer. Det samme gjorde to personer i den tredje bil.

Det er fortsat uvist, hvorfor den 57-årige trak over i den modsatte kørebane.

- På nuværende tidspunkt kan ikke sige noget om årsagen til ulykken. Vi venter på en rapport fra bilinspektøren, oplyser politikommissær Kjeld Nedergaard fra lokalpolitiet i Herning.

Der går omkring en måned, før bilinspektørens rapport er færdig.


Læs flere artikler fra Herning eller i kategorien 112.