Morderens ex: Jeg har tænkt, at jeg kunne være blevet nummer tre

Anette Lynge Larsen var kærester med dobbeltmorderen fra Videbæk-drabet, da han begik sit sidste mord.

De havde været kærester i tre måneder, da han blev anholdt.

Anholdt for at have dræbt en anden kvinde.

Anette Lynge Larsen havde ingen anelse. Han havde nemlig snakket om, at de skulle flytte sammen og have en dejlig familie sammen.

Christian Andersen er i dag blevet idøbt livstid for mordet på Hanne Pedersen.
Christian Andersen er i dag blevet idøbt livstid for mordet på Hanne Pedersen.
Foto: Facebook

- Du ville ikke kunne mærke på Christian, at der var noget med ham. Du ville ikke tro det, hvis du mødte ham, fortæller hun til TV MIDTVEST.

Anette Lynge Larsen lærte – lige som offeret Hanne Pedersen – Christian Andersen at kende på en datingside. Men hun vidste ikke, at han levede en form for dobbeltliv og skrev kærlige beskeder med Hanne Pedersen.

- Bitterhed, vrede og frustrationer kører jo rundt inde i hovedet på mig. Jeg tænker, om jeg har overset noget. Er der noget, som jeg kunne have gjort anderledes? Men det tror jeg ikke, at jeg kunne. For han passede jo bare ind, forklarer hun.

Slog op

Anette Lynge Larsen slog op med Christian Andersen et par uger efter, at han blev anholdt den 6. januar 2016. Det påvirker hende meget, at hun har været kærester med en mand, der nu har hele to kvindedrab på samvittigheden.

 
 
Foto: Michael Lyck Poulsen, TV MIDTVEST

- Det er overvældende. Det har påvirket mig sådan, at jeg nærmest skal have en straffeattest, hvis jeg skal have en ny kæreste. Jeg skal virkelig være 100 procent sikker på, at det ikke sker igen, fortæller hun.

Hun er godt tilfreds med dommen i dag, for nu kan hun komme videre.

- Tanken har strejfet mig, at jeg kunne have været nummer tre. Så derfor er jeg rimelig tilfreds, siger hun.