Mogens Jensen: Det var ikke mig

Mogens Jensen afviser på Facebook, at han er forfatter til opsigtsvækkende bog om Socialdemokraterne.

Der gættes heftigt på, hvem der står bag en ny bog, der handler om interne magtkampe hos Socialdemokraterne.

Den bringer læseren tæt på fx optakten til formandsopgøret i 2005 og handler også om Thornings første svære tid og om dramaerne, der førte til dannelsen af S-SF-R-regeringen i 2011.

I dag afviser handels- og udviklingsminister, næstformand i S, Mogens Jensen, at han skulle være "Den hemmelige socialdemokrat", som har forfattet bogen.

På Facebook skriver han:

- Gættelegen om den anonyme forfatter er gået i selvsving, men mit gode humør forhindrer mig i at blive bedrøvet over ellers fine journalisters skæve spekulationer.

- Så vi tager den fra den lyse side: Tak for de mange rosende skudsmål om mine evner som skribent, mit lune som salig Erling Olsens, mit entertainer-gen, min insiderviden og hvad der ellers skulle kvalificere mig til at være hemmelig socialdemokrat.

- Det var tilsyneladende ikke nok med en afvisning i søndagens Politiken, så hermed én gang til for Prins Knud: Jeg er en loyal og aldeles uhemmelig socialdemokrat. Jeg er faktisk en stolt, glad og begejstret socialdemokrat. Stolt af vores projekt og stolt at vores resultater. Glad for mine kolleger i folketingsgruppe og ministerium. Begejstret over mine nye opgaver og over et Danmark, der stødt og roligt går lysere tider i møde med en fokuseret og robust statsminister ved roret. Og skulle vi så tale politik igen?

KLIK HER OG GÅ TIL MOGENS JENSEN PÅ FACEBOOK

Stadig flere S-medlemmer afviser at stå bag bogen om partiet.Imens fortsætter en intens klapjagt på at finde ud af, hvem forfatteren er.