Mistænkeligt dødsfald: Politiet undersøger flere adresser i Gullestrup

Politiet er rykket ind i yderligere en lejlighed i sagen om et mistænkeligt dødsfald i Gullestrup ved Herning.

Politiet er lige nu tilstede ved Engens Kvarter i Herning. Foto: Sebastian Andreasen Rasch, TV MIDTVEST

To betjente og en række teknikere er ankommet til Engens Kvarter i Herning. Det oplyser TV MIDTVEST's reporter på stedet. 

Engens Kvarter er en nabogade til Lupinenes Kvarter, hvor der ifølge Midt- og Vestjyllands Politi er sket et mistænkeligt dødsfald.

Politiet er tidligere blevet set inde i ét af lejlighedskomplekserne i Engens Kvarter.

Læs også Mistænkeligt dødsfald i Herning: Politiet bekræfter drab

Ifølge TV MIDTVEST's oplysninger er undersøgelserne i forbindelse med den nuværende sag om et dødsfald i Lupinens Kvarter.

Man ved endnu ikke, hvorfor lejligheden skulle undersøges, men døren har taget synligt skade af at blive brudt op af politiet.

Politiet har brudt døren op for at komme ind. Foto: Esben Kock Jensen, TV MIDTVEST

En anmeldelse fra en bekymret borger

Politiet fik tirsdag klokken 09.00 en anmeldelse fra en borger, der var bekymret for en bekendt, som han ikke kunne komme i kontakt med. 

Politiet kunne konstatere, at personen lå død i lejligheden, og at dødsfaldet virkede mistænkeligt. Her er 15-20 betjente inklusiv teknikere og fire politihunde blevet set efterforske gerningsstedet. 

Den afdøde er ifølge TV MIDTVEST's oplysninger en midaldrende mand. Politiet oplyser, at hans nærmeste pårørende blev underrettet sidst på formiddagen.

Der er stadig en indsatsleder, teknikere, nogle efterforskere og en enkelt hundepatrulje tilbage på gerningsstedet ved Lupinenes Kvarter, men ellers er mange af de uniformerede betjente kørt fra området igen. Der er stadig spærret af for andre end beboere, og afspærringen bevogtes af hjemmeværnet.

Politiets teknikere gør klar til undersøgelse af lejligheden på Engens Kvarter Foto: Esben Kock Jensen, TV MIDTVEST