Mislykket indbrudsforsøg - bilbrand slukket

En bil stod i flammer i Vildbjerg efter et mislykket indbrudsforsøg hos supermarkedet MENY.

MENY i Vildbjerg var i nat udsat for et mislykket indbrud. En havareret Citroën Berlingo i nærheden blev efterfølgende sat i brand, og Midt- og Vestjyllands Politi mistænker, at der kan være en sammenhæng mellem de to hændelser.

Politiet fik meldingen om indbruddet kl. 02.47 natten til mandag. En eller flere indbrudstyve havde knust en rude hos supermarkedet MENY på Bredgade i Vildbjerg. De havde uden held forsøgt at bryde butikkens tobaksskab op.

Da politiet ankom til stedet var gerningsmændene væk, men kl. 04.16 fik de en henvendelse om en havareret bil omkring Vestergade/Park Allé i Vildbjerg. Betjentene undersøgte området omkring bilen, men fandt intet mistænkeligt.

Gerningsmændene har måske været lige i nærheden, for  kl. 06.13 fik politiet en henvendelse om, at den blå Citroën Berlingo nu stod i brand. Branden i bilen er nu slukket. Politiet har besøgt et par adresser i Holstebro, hvor bilen hørte til, men de har endnu ikke fundet nogle mistænkte.

- Vi vil selvfølgelig gerne høre, hvis der er nogle, der har set noget mistænkeligt enten omkring bilen eller ved butikken, siger Carsten Henriksen, vagtchef hos Midt- og Vestjyllands Politi. 


Læs flere artikler fra Herning eller i kategorien 112.