Mie Skov brager ud af EM

EM blev lidt af et mareridt for bordtennisspilleren Mie Skov, der er færdig efter et nederlag i første runde.

/ritzau/

Danmarks medaljehåb Mie Skov er allerede færdig ved EM i bordtennis efter et nederlag i første runde.

EM i Herning blev dermed en kort fornøjelse og kæmpestor skuffelse for Skov, der tabte 0-4 i sæt til italienske Nikoleta Stefano.

Selv om danskeren fik masser af opbakning i Jyske Bank Boxen, så gik det skævt, efter at hun tabte et tæt første sæt. Skov missede en sætbold og måtte se Stefano komme bedst i gang, da italieneren nappede sættet med 13-11.

Måske gik det op for Mie Skov, at det kunne gå galt, og hun virkede en anelse rystet, da hun tabte andet og tredje sæt med 8-11 og 3-11

Bagud 0-3 i sæt lykkedes det for 26-årige Skov at få en god start på fjerde sæt, men igen måtte hun se italieneren være stærkest.

Selv om danskeren før EM har udtalt, at hun kan slå alle i Europa, så er nederlaget ikke den helt store overraskelse. Mie Skov var kun seedet som nummer 20 i turneringen, mens hendes italienske bøddel var seedet som 38 af de 64 spillere i kvindernes singlerække.

Mie Skov stillede også op i double, men her tabte hun torsdag i første runde sammen med sin franske makker Carole Grundisch.

/ritzau/


Læs flere artikler fra Herning eller i kategorien Samfund.