Midtjyske håndboldkvinder tager første bronzestik

FCM sejrede med fem mål i det første opgør mod Viborg HK i kampen om at sikre DM-bronzemedaljer.

fcm vhk

FC Midtjylland kom bedst fra land i kampen om bronzemedaljer i kvindernes bedste håndboldrække, Primo Tours Ligaen.

Tirsdag aften sejrede FCM hjemme med 30-25 over Viborg, da de to klubber mødtes i den første DM-bronzekamp.

Hjemmeholdet kom bedst ind i opgøret og bragte sig hurtigt foran 2-0.

Med ti minutter spillet var billedet det samme i opgøret, som næppe tilfredsstillede hverken spillere, trænere eller tilskuere.

På forhånd var de to klubber favoritter til at mødes i DM-finalen, men i stedet må de tage til takke med at kæmpe om bronzemedaljerne.

Midtjyderne fortsatte, og efter et kvarter lød føringen på 8-5 efter Linn Blohms scoring.

Billedet var det samme i resten af halvlegen, og Stine Jørgensen kunne et halvt minut før pausefløjtet øge føringen til 15-11 til FCM.

Viborg kom motiveret ud til anden halvleg og hentede ind fra første fløjt. Efter tre minutter var gæsterne blot bagud 15-16, inden hjemmeholdet igen tog over og med tre scoringer i træk øgede til 19-15.

Det lignede dog en mere lige forestilling, og med et kvarter igen var spændingen intakt med 20-20, inden Louise Burgaard bragte FCM foran med et enkelt mål.

Med sin fjerde scoring i kampen øgede Stine Jørgensen til 24-21-føring. Mie Augustesen fulgte efter og udbyggede til 25-21 med ni minutter igen, og Viborg formåede aldrig at nå op.

Viborg HK tager imod FCM i det andet opgør 14. maj.