MGP kommer endnu en gang til Herning

Det bliver Boxen i Herning, der den 25. februar næste år skal lægge hus til Dansk Melodi Grand Prix.

Herning skal for fjerde gang være vært for Dansk Melodi Grand Prix, 25. februar 2017 skal Boxen lægge hus til den store musikfest. Ugen efter vil også børnenes Melodi Gran Prix blive afholdt i Boxen. At musikkonkurrencen igen lægger vejen forbi Herning vækker glæde hos borgmester Lars Karup. Han forventer, at Herning vil være på den anden ende i tiden op til musikfesten. 

- Melodi Grand Prix bliver en stor fest for kommunens indbyggere. I forbindelse med både Melodi Grand Prix og børnenes MGP bliver hele Herning Kommune inviteret til fejring, og vi laver samtidig en pulje til Melodi Grand Prix-aktiviteter, som skoler, ældrecentre, institutioner og andre kan bruge til at fejre Grand Prix’et. Frem mod februar vil vi desuden indbyde både detailhandel, museer, uddannelsesinstitutioner, restauranter og andre interesserede til et samarbejde om at gøre februar 2017 til én stor Grand Prix-måned i Herning Kommune, siger borgmesteren i en pressemeddelelse fra Herning Kommune.

En folkefest kommer til byen

Det vækker glæde hos direktøren for Messe Center Herning, der er medarrangør på arrangementet, at Boxen er blevet valgt til at huse begivenheden. 

- Melodi Grand Prix er folkeeje og samler nationen med en helt særlig stemning, storslået show, spænding og vinderglæde. Vi glæder os til de to Grand Prix oplevelser i 2017, siger, direktør for MCH, Georg Sørensen.

Sidst Dansk Melodi Grand Prix blev holdt i Jyske Bank Boxen var i 2013. Her blev vinderen Emmelie de Forest, der senere gik hen og vandt samlet i Eurovison Song Contest.

Herning og MCH har tre gange tidligere været vært for Melodi Grand Prix:

 


Læs flere artikler fra Herning eller i kategorien Kultur.