MCH udsætter og aflyser alle vinterens messer

Tre messer bliver enten aflyst eller rykket frem.

Forlængelsen af corona-restriktionerne frem til den 28. februar 2021 betyder nu, at MCH i Herning må aflyse eller udsætte alle vinterens messer.

Det går ud over Skandinaviens største feriemesse, Ferie for Alle, der aflyses, mens kunstmessen Art Herning udsættes, og der nu arbejdes på at finde en ny dato i marts for interiør- og designmessen Formland.

- Mandagens udmelding skaber vished for vinterens messer. Det gør det muligt for os at se længere frem og tage beslutninger om hver enkelt messe sammen med brancherne, udtaler Georg Sørensen, administrerende direktør i MCH A/S, i en pressemeddelelse og fortsætter:

- Vi ville naturligvis allerhelst gennemføre hver eneste af vores messer. Det forhindres af smitten. Til gengæld betyder tvangslukningen nødvendig hjælp i form af kompensationsordninger, for at vi kan komme igennem krisen og sikre de nødvendige rum for erhvervslivet, når det igen bliver muligt at mødes.

Indtil videre har restriktionerne ingen konsekvenser for forårets store messer, førevaremssen Foodexpo i marts og Transport-messen i april.