MCH-direktør: Vores tanker går til de ramte og deres familier

MCH og Jyske Bank Boxen vurderer sikkerhedsniveauet på hvert eneste arrangement fra gang til gang, siger Georg Sørensen.

Direktøren for MCH i Herning, Georg Sørensen, udtrykker sin medfølelse med ofrene for terrorangrebet i Manchester i England, hvor 22 personer blev dræbt og mange flere såret, da en bombe eksploderede i Manchester Arena.

Angrebet skete efter en koncert med den amerikanske sanger Ariana Grande, der den 12. maj gav koncert i Boxen i Herning. 

- Vores varmeste tanker sendes først og fremmest til de ramte og deres familier samt vores kollegaer i Manchester. Mange spørger naturligt til sikkerheden i vores multiarena, som havde besøg af Ariana Grande for godt en uge siden. I MCH og Jyske Bank Boxen vurderer vi sikkerhedsniveauet på hvert eneste arrangement fra gang til gang. Det sker i et tæt samarbejde med arrangørerne samt politiet og deres eksperter, siger Georg Sørensen i en skriftlig kommentar, som han ikke ønsker at uddybe på tv.

I den anden store danske multiarena, Royal Arena i København, er der onsdag planlagt en koncert med Nik & Jay. Den gennemføres som planlagt, oplyser koncertarrangøren Live Nation Danmark til Ritzau.

- Sikkerheden ved vores shows er fortsat vores højeste prioritet, og vi er i kontakt med de danske myndigheder og følger deres anvisninger, skriver managing director Jesper Christensen til Ritzau.