Mariasag: Hun var indadvendt pige

Dræbte Maria Møller Christiensens veninde forklarer i retten, at Maria var en indadvendt pige, der ikke henvendte sig til fremmede.

Man skulle kende hende godt, før hun lukkede sig op. Sådan forklarer en af Maria Møller Christensens veninder i retten i dag. Hun fortæller også, at Maria aldrig har haft en kæreste, og ikke kunne finde på at henvende sig til fremmede. Derfor kan veninden heller ikke forestille sig, at Maria har henvendt sig til nogen den nat i opgangen.  

Var meget fuldVeninden fejrede nytår sammen med Maria Møller Christensen den nat hun blev dræbt. Hun forklarer, at Maria var meget beruset ved festen. Da klokken slog tolv gik selskabet ud for at se fyrværkeri, men Maria blev i lejligheden, fordi hun var meget beruset. Da selskabet kom tilbage var Maria væk.

- Vi vidste ikke, hvor hun gik hen, siger veninden i retten i dag.

Maria havde forsøgt at ringe

Maria Møller Christensen havde forsøgt at ringe til to af vennerne, der var med til festen, men opkaldene gik ikke igennem. Maria havde efterladt alle sine ting ved festen og var gået ud på strømpefødder. Selskabet gik ud for at lede efter hende, men uden held.

 

 


Læs flere artikler fra Herning eller i kategorien 112.