Mand slået ned med jernrør

Tirsdag aften blev en mand overfaldet og slået ned af seks-syv mænd i sin lejlighed i Herning.

Det er ikke altid en god ide at åbne sin dør for fremmede. Tirsdag aften fik en 29-årig mand uventet besøg i sin lejlighed på Thyrasvej ved Herningcentret i Herning, da det klokken 22.47 bankede på hans dør.

- Udenfor døren står en gruppe mænd, som spørger efter en mand, som lejlighedens beboer efter eget udsagn ikke kender til. Beboeren forsøger at stikke af fra gruppen af mænd, men de fanger ham i opgangen, hvorefter de slår ham ned med et jernrør og slår og sparker ham, siger Michael Schultze, Politikommissær, Herning politi.

Efter overfaldet var den 29-årige noget fortumlet, og han husker ikke andet, end at der var omkring seks eller syv mænd på besøg ved hans lejlighed.

- Efter omstændighederne har han det godt, men han har ikke kunne give os et signalement af nogen art, og derfor ved vi faktisk ikke, hvem vi leder efter lige nu, siger Michael Schultze, Politikommissær, Herning politi.

Den 29-årige så mændene stige ind i en grønlig personbil, formegentlig med en knust bagrude. Den bil vil politiet gerne vide mere om, hvis vidner har set den. Om alle mændene er kørt væk i samme bil er uvist, så måske er nogen af dem løbet væk derfra til fods.


Læs flere artikler fra Herning eller i kategorien 112.