Mand anholdt med springkniv i natteliv: - Han kan forvente en større straf

Midt- og Vestjyllands Politi anholdte søndag morgen en mand i Herning for besiddelse af en springkniv og kokain.

En 20-årig somalisk mand, der er kendt af politiet, er søndag morgen omkring klokken 04:00 blevet anholdt i Herning for besiddelse af en springkniv og kokain. Det oplyser Midt- og Vestjyllands Politi.

Det var en politipatrulje, der så manden smide en springkniv fra sig i nattelivet i Herning, hvilket førte til anholdelsen.

- Han bliver anholdt for besiddelse af en springkniv på et offentligt sted og for at være i besiddelse af kokain i en mindre mængde – formentlig til eget forbrug, siger vagtchef Jens Claumarch til tvmidtvest.dk.

Springkniv er skærpende omstændighed

Manden er blevet afhørt og løsladt igen, men det betyder ikke, at sagen slutter her.

quoteDer er god signalværdi i at sende til straksafsoning i sådan en sag.

Jens Claumarch, vagtchef ved Midt- og Vestjyllands Politi

Vagtchef Jens Claumarch lægger vægt på, at det er en skærpende omstændighed, når en springkniv medbringes i nattelivet. Derfor skal sagen for retten.

- Vi skal have fundet ud af, hvor hurtigt sagen kan komme for retten. Om det bliver i ugen, vi går ind i nu, eller i næste uge. Så skal vi se, hvad straffen bliver. Der er god signalværdi i at sende til straksafsoning i sådan en sag. Han kan forvente en større straf, fordi der er meget politisk fokus på denne slags sager, siger vagtchefen.

Manden er nu sigtet for at være i besiddelse af både springkniv og kokain.


Læs flere artikler fra Herning eller i kategorien 112.