Må aflyse ferie pga. folketingsvalget

For folketingspolitikeren, Dennis Flydtkjær (DF), må den planlagte familieferie nu vige til fordel folketingsvalget.

- Del gerne og hjælp os med at få solgt ferien.

Sådan skriver Dennis Flydtkjær på sin facebookside, hvor han efterlyser en køber til den charterferie, han ellers havde planlagt med sin kone og to børn.

- Det var ikke helt populært herhjemme, at der kom valg. Ferien blev bestilt med et vennepar tilbage i januar. Men jeg har en rigtig sød og forstående kone, fortæller DF-politikeren, da TV MIDTVEST fanger ham på telefon.

Ferien går til Rhodos og har afgang allerede d. 11. juni. Men det har ikke været muligt for Dennis Flydtkjær og familien at få den flyttet.

- Mange har spurgt, hvorfor jeg ikke har bestilt en rejseforsikring. Men den gælder jo kun ved sygdom, og det er trods alt ingen sygdom at være folketingspolitiker, selvom nogen måske mener det, lyder det med et smil fra politikeren fra Snejbjerg, der stiller op i Ringkøbing-kredsen.

En eventuel køber af rejsen til Rhodos kan se frem til et ophold med all inclusive og vandland med 15 rutsjebaner. Dertil kommer en klækkelig rabat.

Dennis Flydtkjær håber, at han i stedet kan tage sin familie med på ferie senere på året og er i bund og grund glad for at valgkampen er skudt i gang.


Læs flere artikler fra Herning eller i kategorien Politik.