Lynhurtig finne til Blue Fox-offensiven

Den 23-årige finne,Toni Kallela, svinger fremover staven for Herning Blue Fox, som dermed tilføjer yderligere en finsk spiller til mandskabet.

Cheftræner Todd Bjorkstrand har siden seneste hjemmekamp været på jagt efter nogle muligheder til den midtjyske offensiv og til at tage konkurrencen op i angrebet for Herning Blue Fox. Det er nu lykkedes at tegne en i første omgang tidsbegrænset kontrakt med finske Toni Kallela, oplyser klubben i en pressemeddelelse.

Ung spiller med stor erfaring

23-årige Toni Kallela tager allerede nu turen fra Crimmitschau i den tyske DEL2 liga til Herning, hvor han forventes at blive klar til tirsdagens kamp mod SønderjyskE.

quoteToni er en ung og sulten spiller.

Todd Bjorkstrand, Cheftræner, Herning Blue Fox

Toni har trods sin unge alder allerede haft 106 optrædener i den stærke finske Liiga og har herudover spillet i både Mestis ligaen og Allsvenskan inden turen først tog ham til DEL2 i Tyskland og nu Metal Ligaen i Danmark.

U20-spiller

Han har været en flittigt brugt spiller på det finske U20-landshold og har i det meste af sin junior-karriere merriteret sig på rigtigt mange områder. Netop de kvaliteter, og hvad Blue Fox har hørt om ham, er også grunden til at trænerstaben har hentet Toni Kallela til Herning.

- Toni er en ung og sulten spiller, som vi har hørt nogle gode ting om. Han har en høj arbejdsmoral og er rigtigt hurtig på skøjterne, og så forventer vi at han kommer med et drive, der kan hjælpe holdet på en positiv måde, fortæller cheftræner Todd Bjorkstrand.

Lang skadesliste

At Toni Kallela debuterer så hurtigt for Blue Fox kommer på et godt tidspunkt, da flere af de faste offensive kræfter på nuværende tidspunkt desværre pryder Herning mandskabets skadesliste.

Kontrakten med Toni Kallela er betinget af den endelige godkendelse fra DIU.


Læs flere artikler fra Herning eller i kategorien Sport.