Løsladt i voldtægtssag

Den 34-årige mand, der er sigtet for forsøg på voldtægt mod en 13-årig skoleelev, er blevet løsladt af retten.

Torsdag eftermiddag valgte retten i Herning at løslade en 34-årig afrikansk udseende mand, som politiet sigter for forsøg på voldtægt mod en 13-årig pige.

Overfaldet blev opdaget onsdag eftermiddag, da en rengøringskone fandt den 13-årige pige i skolekøkkenet på Midtjyllands Kristne Friskole med sin bluse skåret i stykker.

Til politiet har pigen forklaret politiet, at hun blev overfaldet af en afrikansk udseende mand i skolens køkken. Hun blev slået bevidstløs, og da hun vågnede, var hendes bluse skåret op og manden forsvundet.

Pigen har været til undersøgelse og i følge politikommissær Henning Præstegaard, så er der ingen skader eller tegn på at hun har været udsat for seksuelt overgreb.

Sigtet for forsøg på voldtægt

To timer efter overgrebet kunne politiet anholde en 34-årig mand, der svarede til det signalement pigen havde givet.

Torsdag eftermiddag blev manden fremstillet i grundlovsforhør, sigtet for forsøg på voldtægt. Han nægter sig skyldig.

I retten afgav manden forklaring. Og efter nogle timers retssag blev han løsladt, fordi der ikke var tilstrækkelig mistanke mod ham, oplyser anklager Malene Kristensen.

Anklageren kærede til landsretten. Manden er stadig sigtet.

Hele dagen har politiet efterforsket en sag om et sexoverfald mod en 13-årig pige på Midtjyllands Kristne Friskole. De efterlyser stadig vidner og så er pigens tøj ved at blive undersøgt nærmere.