Lokal ildsjæl: Majbritt hjælper sin by med mobilvideoer

Majbritt Krogh Madsen bruger en stor del af sin fritid på at filme små videoer, der skal sætte Ørnhøj på Danmarkskortet.

Majbritt Krogh Madsen bruger ikke en masse ekstraudstyr, men bare sin helt almindelige smartphone, når hun er på optagelse. Foto: Jesper Hejlskov Thomsen, TV MIDTVEST

Hvis man slår op under 'ildsjæl' i ordbogen, står der, at det er en person, der udviser brændende entusiasme eller stor begejstring. Men der kunne lige så godt have været et billede af Majbritt Krogh Madsen fra Ørnhøj.

- Jeg er helt sikkert en ildsjæl. Man kan vist ikke rigtig kalde mig andet, griner hun.

Kendt i lokalomådet

Til daglig arbejder hun som idrætssekretær hos DGI Vestjylland, men hendes lokale engagement fylder lige så meget. Ud over at deltage i alt, hvad der sker i Ørnhøj - hvis hun da ikke selv har arrangeret det - så gør hun også en stor indsats for at sætte den lille by på landkortet ved at lave masser af små videoer med sin mobil til TV MIDTVEST.

- Jeg synes, vi har så meget at byde på i vores skønne, lille landsby, og det vil jeg gerne vise, siger Majbritt Krogh Madsen.

Det har folk for længst opdaget, og hun bliver løbende informeret om alt, hvad der rører sig i Ørnhøj.

- Det handler om at vise alle de gode ting, der sker. Det kan være en ny bålhytte, der bliver indviet, eller en renovering af legepladsen eller et arrangement i en af idrætsforeningerne. Der sker mange ting, hvis man leder efter dem, og jeg vil gerne anerkende det store frivillige arbejde, der bliver gjort herude, siger hun.

03:12

Majbritt Krogh Madsen er hovedperson i tredje afsnit af TV MIDTVEST-programmet "Seernes Billeder". Her fortæller hun, hvorfor det er så vigtigt for hende at filme i lokalområdet. Video: Jesper Hejlskov Thomsen, TV MIDTVEST

Luk video

En pligt at hjælpe

Når Majbritt Krogh Madsen er på optagelse, bruger hun bare sin smartphone, og sit blik for at fange de rigtige øjeblikke og snakke med folk. Hendes klip bliver jævnligt vist på TV MIDTVEST, og det har givet hende motivationen til at fortsætte med at filme.

- Man bliver lige ti centimeter højere, når man får et klip med i fjernsynet. Så får jeg både lidt anerkendelse af mine egne evner, og samtidig er det med til at promovere Ørnhøj og få os på landkortet, så vi ikke bliver glemt herude. Det synes jeg, er utrolig vigtigt. Har man nogle evner at byde ind med, så har man næsten pligt til at bruge dem og formidle det, man kan, siger Majbritt Krogh Madsen.

02:50

I programmet "Seernes Billeder" tager vi med Majbritt Krogh Madsen på optagelse til en fodboldtræning i Ørnhøj. Her kan du se klippet. Video: Jesper Hejlskov Thomsen, TV MIDTVEST

Luk video