Lettet over Breivik-dom

Hanne Balch-Fjalestad var en af de første, Breivik dræbte på Utøya den 22. juli sidste år. For de efterladte i Herning er dagens dom et tiltrængt punktum.

Per og Yvonne Balch-Sørensen fulgte intenst med foran fjernsynet i hjemmet i Herning, da der i dag faldt dom over Anders Bering Breivik - manden bag massakren på øen Utøya.

Oslo Byret idømte Breivik forvarring i 21 år, som er lovens strengeste straf. Per og Yvonne Balch-Sørensens datter Hanne Balch-Fjalestad, blev dræbt af Anders Bering Breivik på Utøya den 22. juli sidste år.

-Nu har han fået en dom. Så er du fri for at se ham mere. Så er det lige som om vi kan slippe af med ham. Og det synes jeg, det er det vigtigste for mig, siger Per Balch-Sørensen til TV/MIDT-VEST.

Vil glemme Breivik

Nu vil familien gøre hvad de kan for at glemme den mand, der tog deres datter. Datteren vil de til gengæld aldrig glemme.

- Selvfølgelig har vi stadigvæk vores datter i vore tanker. Og det bliver vi ved med, for vi har vores billeder af hende, som vi kan gå og nyde. Og så tænker vi på hende for de gode minder vi har, siger Per Balch-Sørensen


Læs flere artikler fra Herning eller i kategorien 112.