Legende svinger igen pisken i Herning Blue Fox

Todd Bjorkstrand er igen træner for Herning Blue Fox, der lige nu har gang i de sidste sæsonforberedelser.

Lige nu er Herning Blue Fox i gang med de sidste sæsonforberedelser. Det er igen med trænerlegenden Todd Bjorkstrand på sidelinjen, og han stiller store krav til spillernes indsats.

- Der har været lidt mere skøjteløb, end der plejer, siger Patrick Madsen, der spiller for Herning Blue Fox.

Og det er ikke tilfældigt, Bjorkstrand har nemlig meget kontante krav til spillernes kondition.

-  Jeg synes, det ser godt ud, nu er vi lige begyndt, og det er en lang proces. Der er mange nye spillere, og en "ny-gammel" træner er tilbage. Så det er nyt for os allesammen, siger Herning-legenden.

Bjorkstrand er vendt hjem til Herning efter to år i udlandet. Men i Blue Fox ved de, hvad de får. Todd Bjorkstrand har 26 sæsoner i klubben bag sig. 

quoteHan er en træner, der kommer og forventer, at du kommer med 100 procent hver dag.

Mathias Pedersen, spiller, Herning Blue Fox

- Han er en træner, der kommer og forventer, at du kommer med 100 procent hver dag. Du kan ikke komme en dag og tænke, nu tager jeg den lige på 70 procent, så garanterer jeg dig for, at han nok skal råbe efter dig, siger Mathias Pedersen. 

- Forhåbentlig løfter vi  vores niveau hele vejen rundt, når vi stiller krav til hinanden. Jeg er sikker på, vi kommer til at se et hold, som er i super god form, siger Patrick Madsen.

Men formen kommer formentlig ikke til at kunne gøre det alene. Holdene i ligaen er ifølge Bjorkstrand meget lige i den kommende sæson.

- Alle har brugt lidt flere penge i år. Så det bliver et tæt grundspil, siger Bjorkstrand. 

Målet for den kommende sæson er klart, guldet skal til Herning. Et andet håb er dog også at beholde en træner mere end en enkelt sæson. De seneste tre sæsoner har budt på nye trænere. 

- Vi vil altid gerne, at der kommer noget kontinuitet ind i det. Så vi håber i hvert fald, at det her, det ikke kun skal være for ét år igen, siger direktør for Herning Blue Fox, Torben Skovsgaard.

Næste udfordring for Herning bliver allerede i morgen fredag, hvor rivalerne fra Esbjerg venter i en træningskamp.


Læs flere artikler fra Herning eller i kategorien Sport.