Lars Krarups dilemma: FCM eller Liverpool?

Borgmesteren i Herning Kommune er fan af både FC Midtjylland og Liverpool F.C., som skal spille mod hinanden i gruppespillet i Champions League.

Herning Kommunes borgmester, Lars Krarup, elsker både FC Midtjylland og Liverpool F.C. Derfor var det også lidt af en drøm, der gik i opfyldelse, da en lodtrækning i aftes afgjorde, at de to fodboldklubber skal spille mod hinanden i Champions League-gruppespillet.

- Det er jo helt vildt, at et af verdens bedste hold kommer til Herning, og at de skal mødes, mens de begge er på toppen. Og det er vildt, at de skal mødes, mens jeg er borgmester i Herning. Det er en oplevelse, jeg glæder mig meget til, siger Lars Krarup.

Lars Krarup har fulgt FC Midtjylland, siden klubben blev stiftet i 1999, men han har været glødende Liverpool-fan, siden han var helt lille.

- Jeg tænker, det er helt tilbage fra Tipsfodbold om lørdagen, hvor jeg sad hos mine bedsteforældre, og når Liverpool spillede, var det altid sjov fodbold, siger han.

Bakker ulvene op

Passionen for Liverpool kommer dog ikke til at stå i vejen for, at Lars Krarup hepper på de midtjyske ulve, når gruppespillet går i gang. Opbakning kan dog skifte til spillerne fra Liverpool, hvis FC Midtjylland taber pusten tidligt i turneringen.

- Hvis vi ender med at skulle møde Liverpool i den sidste kamp, og FC Midtjylland ikke har en chance mere, så kan det være, at jeg kommer i tvivl om, hvem jeg holder med. Men ellers jeg er ikke i tvivl, siger borgmesteren.

FC Midtjylland skal spille sin første kamp i gruppespillet den 20. eller 21. oktober. Det er dog endnu uvist, hvilken klub de skal møde.