Lars Krarup: Hjertet banker både for Liverpool og FC Midtjylland

For Hernings borgmester er aftenens Champions League-brag en særlig kamp. Han støtter selvfølgelig FC Midtjylland, men han har i mange år været stor fan af Liverpool FC.

Hvem skal man heppe på, når man er borgmester i byen, hvor FC Midtjylland har hjem, men har været Liverpool fan før der kom farve på fjernsynet.

- Jeg har været Liverpoolfan siden, jeg så sort-hvid tv hos bedstefar i Resenstad. Jeg har været det lige siden, og det vil jeg altid være, men i dag og også den 9. december er det selvfølgelig Midtjylland, jeg hepper på.

Sådan lyder det fra Hernings borgmester, Lars Krarup, der har kastet sin kærlighed på både den engelske og den danske klub.

- Det er en helt speciel dag, når man er alt for sportsinteresseret, ligesom jeg er. Det er på mange måder helt uvirkeligt, men også en dag der kulminerer med noget sjovt i aften, siger han.

- Hjertet det er både i Liverpool og FC Midtjylland, men hvis man både skal bruge hjerne og hjerte, så er hjernen selvfølgelig i Midtjylland, fortæller borgmesteren.

Indkasttræner tror på Liverpool

Det er første gang i deres 21-årige historie, at FC Midtjylland har kvalificeret sig til den prestigefyldte turnering.

Det vil sige, at aftenens kamp kun bliver klubbens Champions League kamp nummer to. Og der er pres på, efter første kamp mod Atalanta endte med et 0 – 4 nederlag.

En anden Vestjyde, der kender begge klubber godt, er indkasttræneren Thomas Grønnemark, der tidligere har været træner i Midtjylland og nu slår sine folder i Liverpool.

- Alt tyder på en Liverpool sejr, men som man siger, så er bolden rund. Hvis der er nogen underdog, der skulle have en mulighed på Anfield, så kunne jeg godt se, at det skulle være FC Midtjylland, så jeg glæder mig helt vildt, fortæller indkasttræneren.

Han har tidligere været tilknyttet FC Midtjylland i ti år, men i aften holder han med Liverpool, for som han siger, så holder han med det holdt, som han træner.

Aftenens kamp kan følges fra klokken 21.00 på TV3 Plus.