Langvarig indbrudsbølge i Lind

Herning-forstaden Lind har været hårdt plaget af indbrud siden sommer. De seneste tre dage har politiet fået otte anmeldelser.

En langvarig indbrudsbølge i Lind syd for Herning giver store hovedbrud hos politiet.  De seneste tre dage har Lokalpolitiet i Herning modtaget otte anmeldelser om indbrud, og politiet er på bar bund i forhold til opklaringsarbejdet.

- Det er virkelig træls for folk at komme hjem til. Vi har stor respekt for, at folk er trætte af det - det er vi også, siger Bent Smedegaard, sekretariatsleder hos Lokalpolitiet i Herning. 

Indbrudsbølgen har stået på hele efteråret, hvor politiet har fået anmeldelser om indbrud i Lind mindst hver anden weekend. I de værste perioder har der ifølge Bent Smedegaard været mellem fire og otte indbrud på en weekend.

Opråb til lokalbefolkningen

Politiet ved endnu ikke, om der er tale om en eller flere gerningsmænd. Nogle indbrud er begået med koben, andre er lavet ved at bore hul i døre eller vinduer.

Der er endnu ingen mistænkte, og derfor beder politiet nu lokalbefolkningen om at være særligt opmærksomme. 

- Folk skal se efter biler, de normalt ikke ser på gaden. Det kan også være biler, der kører langsomt eller fodgængere, der går og kigger mistænksomt. I det hele taget skal folk for Guds skyld ikke tøve med at ringe til os, hvis man har mistanke om, at der lusker folk rundt i området med et mistænkeligt ærinde, siger Bent Smedegaard.

Indbrud døgnet rundt

Politiet har patruljeret i området i både patruljevogne og civile biler, men fortsat uden held. 

- Indbruddene foregår både i dagstimerne og i nattetimerne, så der må være nogle, der har set noget mistænkeligt, mener Bent Smedegaard.

Hvis man har oplysninger om mistænkelig adfærd i Lind, kan Lokalpolitiet kontaktes på telefon 114 - hellere en gang for meget, end en gang for lidt, lyder opfordringen.

 

Herning-forstaden Lind har været hårdt plaget af indbrud siden sommer. De seneste tre dage har politiet fået otte anmeldelser.

 


Læs flere artikler fra Herning eller i kategorien 112.