Landsholdsprofiler tørnede sammen i Sunds

Der var landsholdsspillere på begge mandskaber i Sunds lørdag, da der blev spillet floorball.

Tre floorballspillere fra Sunds Seahawks er nærmest lige vendt hjem fra VM-kvalifikationskampe med det danske landshold.

Mens kvalifikationen til VM blev sikret, gjaldt det lørdag en kamp mod sjællandske Benløse, hvor flere af holdkammeraterne fra landsholdet var med.

- Det er mod ligaens nummer ét, som er pokal- og forsvarende mestre. Så det bliver en svær kamp, men det er på hjemmebane, hvor vi er bedst, siger Esben Køhler, der sammen med Mikkel Skov og Simon Lauridsen både spiller for Sunds og landsholdet.

Med landsholdet skulle spillerne vinde 17-0 over England. I lørdagens opgør i det midtjyske var det mere tæt. Kampen kunne hverken afgøres i ordinær eller forlænget spilletid. Så kampen sluttede med straffeslag.

Desværre for Sunds Seahawks med en sejr til Benløse.

- Vi har spillet en rigtig god kamp i dag, og vi har fået et point med, og det er altid noget. Vi skal bare fortsætte vores gode spil, så er jeg sikker på, at vi nok skal få flere point, sagde Mikkel Skov efter kampen.

Sunds Seahawks ligger nu på femtepladsen i mellemspillet. Kun de fire bedste går videre til DM-semifinalerne.

Tre spillere fra Sunds Seahawks var i sidste weekend med til at sikre Danmark en billet til VM. Denne lørdag var de tilbage på eget halgulv i det midtjyske.

Læs flere artikler fra Herning eller i kategorien Sport.