Landsholdsfløj til FCM

Maibritt Kviesgaard rykker fra SK Aarhus til FC Midtjylland.

Kviesgaard er noteret for 76 mål i 169 landskampe og med hende har FC Midtjyllands danske mestre styrket sig yderligere til den forestående sæson, skirver FCM i en pressemeddelelse.

 - Jeg er bare glad og glæder mig til at komme i gang, lyder det fra den 25-årige landsholdsspiller, der begrunder, hvorfor valget faldt på FC Midtjylland:

 - Holdet er spændende, og her vil jeg med sikkerhed udvikle mig som håndboldspiller. Jeg får nu mulighed for at træne og spille sammen med flere spillere på landsholdsniveau. Og så glæder jeg mig da også til at blive udfordret på Champions League niveau.

Presser de øvrige spillere

Maibritt Kviesgaard møder sine nye holdkammerater mandag, når der stemples ind til den afsluttende træningslejr før sæsonen, og cheftræner Ryan Zinglersen glæder sig over tilgangen. 

 - En spændende spiller som styrker holdet markant. Så kort kan det vist siges, fastslår FCM cheftræner Ryan Zinglersen.

- Tilgangen af Maibritt betyder selvfølgelig at andre spillere ikke får så meget spilletid. Men også for dem er det en gevinst, for hun kan være med til at løfte også deres niveau. Nu skal vi bare i gang med sæsonen, slutter cheftræneren.


Læs flere artikler fra Herning eller i kategorien Sport.